Mind

Een gezonde leefstijl betekent niet alleen dat je goed voor je lijf moet zorgen door gezond eten en bewegen. Het is ook een belangrijke kwestie van goed in je energie zitten. Je welzijn voedt je namelijk ook; met positieve energie. Zit je goed in je vel, dan gaat de rest eigenlijk allemaal vanzelf.

Ik ontdekte jaren geleden het begrip HSP. Highly Sensitve Person oftewel een hooggevoelig persoon. Ik wist natuurlijk al wel van mezelf dat ik gevoelig was maar wat dit nu precies was? Hoe meer ik er over las, des te meer ik er mezelf in herkende. Inmiddels heb ik hier mezelf in getraind, heb ik in 2017 twee certificaten Reiki behaald:  Reiki I en Reiki II. In 2021 heb ik dit traject afgerond met Reiki III a en b en mag ik mezelf reiki master noemen. Ik ben mede hierdoor in staat om de energie van mensen te “lezen” en energie vanuit het cosmos door te geven aan mensen. Deze energie stuurt zichzelf naar die plekken waar het nodig is. Hoe mooi is dat?

In mijn praktijk ervaar ik vaak dat mensen bij mij komen voor voedingsadvies. Met het afnemen van de vragenlijst komt er veel meer boven water. Vaak is het zo dat mensen in deze drukke, hectische tijden geen rust in hun hoofd hebben. Teveel van zichzelf eisen; teveel rollen moeten vervullen: partner, ouder, werknemer, vriend/vriendin, sportgenoot etcetera. Zie daar maar eens balans in te vinden. Of dat mensen bezig zijn met een zoektocht naar zichzelf zoals ik zelf ook heb ondervonden. Een hele grote energievreter kan ik je verzekeren.

Vandaar dat ik geloof in de holistische visie op de gezondheid van ons mensen. Ik kijk naar jou als mens in z’n totaliteit. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gezien vorm je dat geheel als mens. Met Reiki en aanvullende oefeningen die ik je mee geef kan ik je weer in balans brengen. Iedereen mag zich Lekker Evenwichtig voelen!