Over mij: Judith Fonken

Mijn naam is Judith Fonken. Een echt getogen Moergestelse. Getrouwd en moeder van twee lieve jongens.

Van oorsprong ben ik communicatiedeskundige. Na jarenlang in het communicatie vak gewerkt te hebben vond ik dat het tijd was voor iets heel anders. Het speelde al een tijd in mijn hoofd: uit eigen ervaring weet ik als geen ander hoe het is om te worstelen en te zoeken naar een eetpatroon wat bij je past. Ik ben me gaan omscholen en in januari 2012 ben ik geslaagd aan de opleiding Voedingsconsulente. Het idee om een eigen praktijk te starten was snel uitgewerkt en Lekker Evenwichtig was geboren.

Een jarenlange ontdekkingstocht leerde me dat ik hoog gevoelig ben. Tijdens deze tocht ontdekte ik ook dat ik energetische gaven heb. In 2018 heb ik de certificaten Reiki 1 en Reiki 2 succesvol behaald. In 2021 heb dat traject afgemaakt met Reiki 3 a en b en mag ik mezelf Reikimaster noemen. Het is namelijk niet enkel voeding waarmee je jezelf van energie voorziet. Ook het energetische aspect telt mee. Zit je goed in je energie, dan gaat de rest vaak vanzelf.  Reiki in combinatie met mijn hoog gevoeligheid kan ik daarom ook heel fijn en gericht inzetten in combinatie met voedingsadvies. De naam Lekker Evenwichtig voor mijn praktijk bleek dus niet helemaal toevallig zo bedacht.  

Werken met mensen is mijn passie. Naar mensen luisteren en mensen helpen; als mensen bij mij opgelucht en met de juiste handvatten mijn praktijk verlaten ben ik gelukkig. Mensen helpen hun leefpatroon weer in evenwicht te krijgen is nu mijn missie.

Lekker Evenwichtig, de naam zelf zegt het al. Je leefstijl moet lekker in evenwicht zijn!